Diensten

Bart Merkus Webontwikkeling & Design

De werkzaamheden die ik voor u uit kan voeren...

Op deze pagina staat een overzicht en een beknopte uitleg van de verschillende diensten die ik voor u kan uitvoeren. Mocht u intresse hebben in één of meerder diensten, neem dan contact op of maak direct een vrijblijvende afspraak met de afspraakplanner. Dan kunnen we samen uw wensen bespreken.

Webdesign

Websites maken in alle soorten en maten. Sinds 2012 help ik het MKB, stichtingen, verenigingen en zzp’ers met het ontwerpen en realiseren van hun eigen plek op internet. Of het nou een webshop, one-page-website, applicatie of een uitgebreide website met maatwerk functionaliteit is; het kan allemaal. Veruit het grootste deel van de websites die ik realiseer zijn gebaseerd op het WordPress CMS (content management system). Dit zorgt voor een stabiele basis om snel en nieuwe website te ontwikkelen die makkelijk in gebruik is.

Heeft u al een ontwerp? Prima, ik kan het technische deel voor mijn rekening nemen. Mocht u graag een ontwerp willen laten maken, dan kan dat door mij gedaan worden. Ook werk ik samen met een zeer vaardige grafisch ontwerper die uw nieuwe website tot leven kan brengen.

E-mail

Nog geen website, maar wil je wel een e-mail adres met eigen domein? Dat is mogelijk met het e-mail pakket. Op deze manier heb je een professionele uitstraling en ben je voorzien van een zeer stabiele oplossing met een beveiligde verbinding (SSL).

Hosting

Nadat ik de website voor u gemaakt heb, zet ik deze online op één van mijn servers. Deze professionele servers zijn zeer stabiel en erg snel. Door deze manier van hosting bent u altijd verzekerd van een betrouwbare verbinding. Door regelmatig back-ups te maken en de websites te voorzien van updates, blijft de website veilig en snel. Hosting is overigens alleen beschikbaar voor websites die ik zelf gebouwd heb.

Applicaties

Alle applicaties die ik realiseer, zijn maatwerk. Deze applicaties beginnen vaak met een idee van een ondernemer, zonder dat ze een idee hebben hoe het er precies uit moet komen te zien. Samen met de opdrachtgever ga ik na welke problemen het moet oplossen en welke functionaliteit zo’n applicatie moet krijgen. Op basis van deze informatie ga ik een plan uitwerken om deze applicatie te realiseren.

Optimalisatie

Er zijn verschillende soorten van optimalisatie van een website. Sommige websites zijn nog niet voorbereid op tablets en telefoons, andere websites zijn langzaam of worden niet goed gelezen door Google / zoekmachines en kunnen dus niet goed gevonden worden. Voordat ik aan een optimalisatie van een website begin, ga ik eerst een nulmeting doen. Deze informatie wordt opgeslagen zodat we naderhand goed kunnen zien waar de winst geboekt is.

Het kan ook voorkomen dat een statische website omgebouwd moet worden naar een CMS systeem. Ook dit is allemaal mogelijk.

Reparatie

Is uw website kapot? Geeft de website rare informatie weer, foutmeldingen of doet hij het helemaal niet meer? Neem contact met mij op en ik zorg dat de website weer online komt. Ook zal ik daarna, mocht daar behoefte aan zijn, een plan opstellen om deze fouten in de toekomst te vermijden.

Patrijsstraat 76 - 7161 JP - Neede
06 23 37 24 22
contact@bartmerkus.nl

Website (uiteraard) gerealiseerd door Bart Merkus Webontwikkeling & Design - Logo ontworpen door Sander Hogemans
Copyright © 2022 - Privacy statement - Algemene Voorwaarden